4 tipp a kerti és szabadtéri tűzgyújtáshoz – Woodson és a környezettudatos tűzgyújtás

tűzgyújtás

Végre itt a tavasz és elérkezik a horgászat, a túrázás, a kerékpározás, a nyár beköszöntével pedig a kerti partik és a vízparti pihenések időszaka. Ezekkel pedig együtt jár a grillezés, tűzgyújtás is. Akár otthon szeretnénk grillezni, akár a nyaraló kertjében, netán kirándulás alkalmával, néhány dolgot át kell gondolnunk az ételeken kívül. Először is nézzük, mi kell hozzá, hogy semmin ne kelljen aggódnunk, és a lehető legtökéletesebbre sikerüljön a szabadtéri tüzes grillezés.

A kültéren mindenképpen keresnünk kell egy olyan helyet, ahol a tűzgyújtás nem jár veszéllyel, távol van éghető anyagoktól, mint napernyő és sátor, vagy díszövényektől, amelyeket könnyen meg is perzselhetünk.

A szabadban a tüzrakáshoz nem szükséges tűzrakó hely, de kertben praktikus lehet öntöttvas tűzrakó használata is. Az egytálételhez bográcsot és az azt tartó állványt célszerű használni, grillezéshez pedig különféle rácsokat. Ha mindezeket megtaláltuk és előkészítettük, jöhet is a tűzrakás. A kertészkedést kedvelők saját tűzifával is rendelkezhetnek a kerti karbantartások után, de mindenképp kell különböző vastagságú tűzifáról is gondoskodni.

Woodson zöld termékek

A tűzgyújtás gyors és praktikus módja a woodson® különféle tűzgyújtói. A woodson® számos forradalmian új fagyújtós megoldást kínál a gyújtósok piacán. Anyagukat kizárólag természetes összetevők alkotják, mint az aprófa, újrahasznosított karton és növényi eredetű faggyú. Káros anyagot egyáltalán nem tartalmaznak. A woodson® tűzgyújtósok rendkívül egyszerűen és hatékonyan használhatóak, a maguk nemében egyedülállóak a piacon. Ezek a szabadalmaztatott környezettudatos eszközök megkönnyítik és leegyszerűsítik a grillezés, a tábortűz és a kandalló begyújtásánál a kezdeti lépéseket.


Tűzgyujtás

woodson® fagyújtós

A tűzgyújtás gyors és praktikus módja. Ideális nyitott tűzhelyekhez, grillezéshez, tábortűzhöz, kandallókhoz és kályhákhoz. Begyújtásra azonnal kész: „3 az 1-ben”: aprófa + gyújtó + gyufa egyetlen termékben. Nem mérgező, és 100 %-ban természetes anyag, ráadásul kellemes, természetes fa illatú.
Különböző kiszerelésben kapható, 1 és 6 db-os csomagolásban.


Gyújtós (csináld magad)

woodson® fagyújtós SURVIVAL – A túlélő készlet.

Ezzel az un. DIY „csináld magad” összerakható gyújtóssal bármilyen körülmények között tüzet gyújthatsz.
A woodson® SURVIVAL tűzgyújtó a termékpaletta legkisebb és legpraktikusabb változata. A csomagolás speciális formája miatt minimális helyet foglal el a hátizsákban vagy a ruhazsebben. Szükség esetén gyorsan és könnyen összeállítható. Hódolj kedvenc kültéri sportodnak, legyen az séta, kirándulás, kerékpározás, horgászat, vízparti pihenés vagy téli sport és vidd magaddal a woodson® SURVIVAL tűzgyújtó túlélő szettjét. Lehetővé teszi az azonnali gyors tűzbegyújtást, amivel a szabadban felmelegedhetsz vagy akár főzhetsz is.


 

Woodson A4 HUN Page 12

Rönkfáklya – Egy igazán különleges tűzrakó kerti partikhoz

A nyírfa a rönkön található speciális vájat kialakításának köszönhetően keverő lánggal ég, ami egyedi fényt és ezáltal barátságos légkört biztosít a baráti összejövetelek alkalmával. Minden évszakban, télen-nyáron kiválóan használható, tökéletes a téli szánkózáshoz, nagyszerű a szabad levegőn töltött kerti partik alkalmával, de még bent a szobában a kandallóba is berakható. Szúnyog elleni riasztóként, ’citronella’ illattal is kapható a zavartalan estékhez.


Woodson A4 HUN Page 15

Svéd tűz – Teljes szabadság a kültéri tűzhelyünkkel

A svéd tüzet célszerű kültéri tűzhelyként használni. A speciális vágásoknak köszönhetően a nyírfa belülről ég, mint a tábortűz, körülbelül 1–1,5 órán keresztül. A terméken található külső fóliacsomagolás lehetővé teszi a rönk könnyű szállítását és kezelését. A svéd tűz ideális megoldás azok számára, akik szeretik szabadidejüket kültéren eltölteni, mint például vízparti pihenés, strandolás, horgászat, túrázás és mindeközben megéheznek, illetve szeretnének ételt vagy vizet melegíteni. Ha elhagyod a várost, ne felejtsd el magaddal vinni a woodsont®.

Irány a webshop!

A gyártó weboldala további információkért.

Megszakítás