Mind a(z) 22 találat megjelenítve

Mind a(z) 22 találat megjelenítve

Akció!
Original price was: 106.999 Ft.Current price is: 81.999 Ft.

Készleten

Kerti pavilon

A számtalan felhasználási lehetőséget kínáló kerti pavilonok megkönnyítik a szabadban töltött időket, főleg a nyári időszakban. Ki ne élvezne egy kora esti, nyári vacsorát egy elegáns pavilon alatt a kertben? De a pavilonnak nem csak nyári melegben vehetjük hasznát, amikor árnyékra vagyunk: segítségével meleg, védett helyet alakíthatunk ki szeles őszi napokon, és a könnyű zápor ellen is védelmet nyújt. Ismerjük meg részletesebben a kerti partik sztárjait és megmentőit, a pavilonokat!

Mi mindenre jó egy kerti pavilon?

Azon túl, hogy a kert stílusos éke lehet egy pavilon, rengeteg hasznos tulajdonsággal és használati lehetőséggel bír. Napjaink kiszámíthatatlan időjárásában mondanunk sem kell, mennyire jól jöhet egy fedett kerti menedék, ahová be lehet szaladni egy hirtelen érkezett eső vagy a tűző napsütés elől. Ha gyakran hívunk otthonunkba vendégeket, érdemes beruházni egy kerti pavilonba, amellyel barátságos helyet alakíthatunk ki a kertben magunk és vendégjeink számára.

A pavilonokat elhelyezhetjük a medence mellett vagy a kertben, hogy árnyékot és védelmet nyújtsanak a családi étkezésekhez, baráti összejövetelkor vagy a szabadban való pihenéshez. Sőt, egy szúnyoghálóval ellátott kerti pavilon menedékében a kalandvágyóbbak még a kertben alvást is kipróbálhatják!

De vajon milyen anyagból készült pavilont érdemes vennünk? Alapvetően kétféle anyagból készült pavilon elérhető a piacon: fa es fém. A fából készült pavilonok hátránya, hogy érzékenyek az időjárás változásaira. Ha nem gondozzuk őket megfelelően, a fa megrepedhet, eltörhet, meghajolhat vagy akár el is rothadhat.

A fával ellentétben, a fém pavilonok rendkívül stabilak és tartósak. Porszórt alumíniumból és acélból készülnek, amelyek könnyen ellenállnak a viharoknak és a zord időjárásnak. A fém pavilonok további előnyei, hogy nem fakulnak ki a napon, nem rothadnak el az esőben, és a hőmérséklet változása sem vetemíti el. Továbbá a fém pavilonok nagyon kevés karbantartást igényelnek. Ha megfelelően vannak installálva, nem kell aggódni az éves karbantartás, újrafestés vagy javítás miatt – még évek múltán is szinte új pompájukban fognak ragyogni.

A pavilont vízszintes es száraz helyre kell telepíteni az udvaron – ez lehet akár egészen közel a házhoz, vagy a kert egy távolabbi pontja is. A kerti pavilon karbantartása csupán annyiból áll, hogy időnként slaggal (és szükség esetén szappanos vízzel) lemossuk róla a port és a szennyeződéseket.

Ha kerti pavilon vásárlására adjuk a fejünket, érdemes megfontolni néhány hasznos kiegészítő beszerzés beszerzését is. Webshopunkban a Palram kerti pavilonokhoz megvásárolható LED-világítás, amellyel az esi órákban még hangulatosabbá tehetjük kerti menedékünket. Gyári tartozékként megvásárolható függöny és szúnyogháló, amelyek távol tartják a rovarokat, miközben lehetővé teszik a levegő szabad mozgását, de ezek mellett az esőtől és a kíváncsi tekintetektől is védenek.

További jó hír, hogy a webshopunkban forgalmazott Palram pavilonok telepítése saját kezűleg is elvégezhető, nem igényelnek szakemberi segítséget. Minden általunk forgalmazott modell két ember által házilag könnyen összeszerelhető az előre fúrt, előrevágott panelekből, a csomag tartozékaként mellékelt valamennyi csavarral.

Mennyibe kerül? – Kerti pavilon árak

Számtalan modellt találunk a piacon, melyek közül érdemes nem a legolcsóbbat választani, hanem inkább a jó ár/érték arányú típust megvásárolni, illetve természetesen azt, amelyik a legjobban megfelel ízlésünknek és a rendelkezésre álló helynek. Webshopunkban elérhető Palram kerti pavilonok árait kiváló minőségük és különböző méreteik határozzák meg.

A legkisebb kerti grill pavilon már kb. 400.000 Ft-tól elérhető, 450.000-500.000 Ft között a 3 m méretűeket vásárolhatjuk meg, 700.000-1.000.000 Ft körüli összegekért már 4-5 m hosszúságúakat kaphatjuk meg.

A Palram kerti pavilonok technikai jellemzői

Minden Palram Canopia kerti pavilon rendkívül erős, ipari átlagon felüli vastagságú alumínium profilokból és zártszelvényekből, rozsdamentes galvanizált szerelvényekből, valamint a Palram által kifejlesztett speciális, alapvetően törhetetlen, 100% UV védelemmel ellátott 6 mm dupla falú, zárt kamrás polikarbonát tető panelekből áll, amelyek védenek a káros UV sugaraktól, az esőtől, a jégtől és a hótól.

A teljes váz RAL7016 antracit szürke színű, pórszórt festésű, elegáns és esztétikus így szinte minden kertben a terület ékessége lehet.

A bronz színezésű tetőpanelek távol tartják a káros UV sugarakat, de beengedik a természetes napfényt, miközben elegendő árnyékot biztosítanak. A Palram pavilonokba beépített vízelvezető profil lehetővé teszi a csapadékvíz összegyűjtését, amely a kiköpő könyökön keresztül távozik. A téglalap alakú szerkezet könnyen áthelyezhető és bármilyen felülethez rögzíthető, egyetlen követelmény a lapos, szaraz alap. A pavilonok könnyen bővíthetőek az opcionálisan megvásárolható függönnyel – vagy szúnyoghálóval a beépített sínek és akasztók segítségével.

Egy jó minőségű kerti pavilon olyan beruházás, amely hosszú éveken át a kert ékessége lesz, növeljük vele otthonunk értékét, és emellett kényelmes kültéri életteret biztosít használóinak, akár esőben, akár napsütésben.

Megszakítás