A Möwee több, mint egy márka.

A Möwee egy attitűd. Elegáns. Érzéki. Eleven. A spanyol Möwee kültéri bútoraival olyan tereket alakíthatsz ki, ahol igazán otthon érezheted magad. Fedezd fel a Möwee kerti bútor kollekcióit webshopunkban és találd meg a stílusodhoz és egyéniségedhez illőt!

Möwee

Jelentőségteljes tárgyak, lélekkel teli minták, olyan darabok, amelyek tükrözik a személyiségünket, vagy egyszerűen csak rezonálnak ránk.

Célja, hogy olyan kültéri tereket hozzon létre, amelyekben otthon érezhetjük magunkat, és amelyek eredeti, friss és személyiséggel teli benyomást keltenek. Folyamatos innovációval, kreativitással. Minden egyes kollekció egy szándéknyilatkozat. Az érzékeken keresztül csábít, és a részletekkel szíveket nyer. Az élvonalbeli design a kezdetektől a végéig házon belül készül.

Az eredmény a mi létjogosultságunk, a lényeg, ami egyedivé tesz minket.

A Möwee olyan bútorokat készít, amelyekkel élni lehet. Időtlen, fenntartható, funkcionális és minőségi. Anélkül, hogy elveszítenénk a design és a kortárs építészet eleganciáját.

A kültéri világ igényes. Megköveteli az erőforrások újbóli feltalálását, hogy megőrizze az egyensúlyt a technológia, az erő és a kényelem között. De kétségtelenül titkuk az innováció, az elkötelezettség és a közös szenvedély a jól végzett munka iránt.

Érzékenyek a jó tervezésre, globális és fenntartható irányításból.

“Nem csak arról van szó, amit csinálunk, hanem arról is, amik vagyunk és amit magunk köré építünk. Fejlődjünk és fejlődjünk. A környezetre gyakorolt hatások minimalizálása és a környezetünkre való odafigyelés rajtunk múlik. Vigyázunk a nyersanyagainkra, módszereinkre és folyamatainkra, mert termékeink és a természet, az életre szól.”

A Möwee a Gaviota, a kültéri szektor egyik vezető vállalatának munkája, erőfeszítése és elkötelezettsége része. Független vállalkozásként jött létre, hogy a kültéri bútorok világában szélesítse a horizontokat, sajátos karakterrel és sajátos módon. A frissesség, az egyszerűség, a minőség és a formatervezés a DNS-ének középpontjában áll.

A Möwee kültéri bútor kollekciói:

Classe by Yonoh
Lace by Yonoh
Nexo by Yonoh

Cover by Bandada
Nature by Bandada
Ribbons by Bandada
Tables Ribbons Cover Nature by Bandada

Uni by Héctor Serrano
Xaloc by Héctor Serrano

Brez

A Möwee számára 3 szenvedélyes tervező csapat dolgozta ki a kerti bútor kollekciókat: Bandada, Yonoh Studio és Héctor Serrano

Bandada. Egyensúly a formatervezés és a legkorszerűbb mérnöki munka között.

Multidiszciplináris csapat, melynek szenvedélye a jó tervezés. Céljuk, hogy a legmagasabb minőségű darabokat hozzák létre, mindig a funkcionalitás és az esztétika mellett elkötelezve. Folyamatosan tanuló csapat, amely azon dolgozik, hogy minden tervükben a legjobb megoldást kínálják.

Yonoh Studio. Egy ambigramma, mely jellemet, frissességet és egyediséget hordoz.

A termék- és belsőépítészeti tervezők, Clara del Portillo és Alex Selma által alapított stúdió. Részletgazdagsággal és odafigyeléssel dolgoznak minden terven, melyeket egyszerűségük és funkcionalitásuk jellemez. Munkásságuk elismeréseként számos rangos díjat nyertek el, köztük a Red Dot vagy az IF Design Award díjat is.

Héctor Serrano. Kíváncsiság, furcsaság és szenvedély.

Számára a siker kulcsa a hagyomány és az innováció egyensúlya. Az egyszerűség és szépség hűségével alkot, magasabb szintre emelve tevékenységét és olyan jelentős díjakat nyerve, mint a Red Dot, Interior Design és New Bus for London. Emellett a Borealis nevű saját kezdeményezésén dolgozik, melyben időszaki, rövid életű tereket és installációkat tervez.

Megszakítás