Palram Canopia termékek 4 kültéri felhasználáshoz

canopia by palram

Az izraeli székhelyű Palram Industries világviszonylatban is vezető a polikarbonát- és PVC panel megoldások piacán. Több mint 50 éve folyamatosan fejleszti a hőre lágyuló műanyaglemez-technológia korlátait, hogy a változó piaci igényeknek megfelelve a legjobb megoldást kínálja számtalan ágazat, valamint a lakosság számára, szerte a világon – a stadionoktól és repülőterektől a mezőgazdasági létesítményeken át, a kereskedelmi épületekig és otthoni felhasználásig. Számos leányvállalatot működtet az Egyesült Államokban, Mexikóban, Franciaországban, Izraelben, Ausztráliában, a Dél-afrikai Köztársaságban, az Egyesült Királyságban, Kínában, Hong Kongban, Indiában és Németországban.

A lakossági célú felhasználásra kifejlesztett Palram Canopia termékek jelentősége leginkább a kiváló ár/érték arányban és az akár saját kezű összeszerelési lehetőségekben rejlik, amivel könnyedén megvalósíthatja mindenki az otthoni átalakítási, felújítási, bővítési és fejlesztési terveit.

Palram Sierra terasztető
Palram Sierra terasztető

A Palram Canopia termékeket a megfizethető luxus jelzővel is jellemezhetjük a minőséget, a felhasználási területeket és a piacon elérhető hasonló megoldások árait alapul véve. A könnyen összeszerelhető otthoni felhasználású termékek elsősorban kültéri árnyékolást és az időjárás elleni négy évszakos védelmet szolgálják, melyhez kerti pavilonok, pergolák, teraszfedések, homlokzati napellenzők, kocsibeállók, üvegházak és fészerek széles választékát kínálja a Palram világszerte.

Palram Feria teraszfedés
Palram Feria teraszfedés

TEGYE MINDEN ÉVSZAKBAN HASZNÁLHATÓVÁ OTTHONI KÜLSŐ TEREIT A PALRAM CANOPIA TERMÉKEIVEL!

Megfizethető minőség, stílus, sokrétűség és praktikum. Ez a Palram Canopia.

A Palram otthoni megoldások széles skáláját kínálja Canopia termékeivel, amelyek ideálisak a külső életterek védelmére, bővítésére. Akár stílusos fedett teraszt, ideális napozóteret vagy árnyékot és menedéket szeretne kialakítani a kertjében vagy teraszán, akár átalakítaná kertjének egy részét szabadtéri pihenő területté, családi és baráti összejövetelek kedvenc helyszínévé, a Palram Canopia termékei között biztosan megtalálja a megoldást.

A magas minőségű, porszórt felületvédelemmel és festéssel ellátott aluminimum profilokból, valamint zárt kamrás lapos vagy hullámos polikarbonát/PVC/akril panelekből készült Palram Canopia termékekkel könnyedén bővítheti külső lakóterületét anélkül, hogy építkeznie kellene. Az akár saját kezűleg is összeszerelhető és telepíthető árnyékolókkal a külső tereket befedheti, lezárhatja, árnyékolhatja, vagy szélvédetté teheti, ezáltal élhetőbb élettereket alakíthat ki. Megvédheti ablakait, bejáratait, kültéri bútorait, autóját az időjárás ártalmaitól.

Palram Atlas 5000 kocsibeálló
Palram Atlas 5000 kocsibeálló
  • Állítson fel pergolát, kerti pavilont és élvezze a kertet naptól, hőségtől, esőtől, széltől védetten!
  • Fedje be és árnyékolja teraszát, vagy állja útját a szélnek a teraszfedéshez illeszthető oldalpanellel!
  • Védje meg autóját a nyári tűző naptól vagy hótól egy praktikus kocsibeállóval!
Palram Palermo 3x3 kerti pavilon, pergola
Palram Palermo 3×3 kerti pavilon, pergola

Fedezze fel a Palram Canopia termékeit webshopunkban:

https://kertitermekek.hu/kerti-arnyekolas/

Teraszfedések – Kocsibeállók – Kerti pavilonok és pergolák – Előtetők

Palram Nancy előtető
Palram Nancy előtető

További gyártói információk:

https://www.palram.com/product/complete-assembly-kits/

Megszakítás