Palram Aquila és Altair előtető összekötő elem

16.999 Ft

Toldja meg Palram Altair vagy Aquila 1500 előtetőjét tetszőleges szélességben!

A tartozékként megvásárolható összekötő elemmel a 1,5 m széles sorolható előtetőket – Altair és Aquila – megtoldhatja újabbakkal, ezáltal kialakítva 3, 4,5, 6 m, stb. széles előtetőt.

Palram Canopia előtetők a bejáratok, ajtók és ablakok – elsősorban eső és UV-sugárzás elleni – védelméhez.

Számos oka van a bejárat feletti előtető használatának, de a legnyomósabb, hogy a védelem nélküli ajtók egész évben ki vannak téve az időjárás káros hatásainak. A Palram Canopia előtetői akár 100%-ban is blokkolják a káros UV-sugárzást anélkül, hogy elsötétítenék a bejáratot. Emellett csökkentik az ajtót közvetlenül érő eső mennyiségét, amellyel az ajtó festését, felületkezelését védheti meg a fakulástól, lepergéstől, csökkentve ezzel a karbantartások költségeit és gyakoriságát.

A funkció mellett a Palram előtetők esztétikailag is javítják a homlokzat megjelenését, kiemelve a bejáratot és annak környezetét. Akár építkezik, akár korszerűsít vagy felújít, az Ön ízlése, vagy háza stílusa szerint alakíthatja ki bejáratának védelmét. A Palram Canopia előtetők többféle méretben, színben és stílusban kaphatók, így választhat retro, modern és klasszikus dizájnok közül. A sorolható típusok esetében, ezek az Altair és Aquila, 1,5 méterenként toldva kialakíthat akár 6 m szélességet is, így biztosan megtalálja a házához leginkább illeszkedő modellt.

A Palram Canopia alumínium előtetői rendkívül tartósak az erős alumínium szerkezetnek, a lézervágott, rozsdamentes galvanizált szerelvényeknek és a gondosan megtervezett kialakításnak köszönhetően. A csavar nélküli tetőpanel rögzítés biztosítja, hogy az eső és a harmat nem szivárog át a rendkívül erős ám mégis könnyű biztonsági tetőpanelen.

 

Készleten

Cikkszám: TAOA150 Kategóriák: ,
Megszakítás