Barion Pixel

369.000 Ft

PALERMO 3000 – Kerti pavilon

Stílust kölcsönöz kerti pihenőhelyének

  • Magas minőségű kerti pavilon kertekbe, vagy teraszokra, megerősített szerkezettel, antracit színű porszórt felülettel.
  • Az egyedi bronz edzett üvegezés távol tartja a káros UV sugarakat, de beengedi a természetes napfényt, ugyanakkor elegendő árnyékot biztosít.
  • Tetszetős megoldású tetőszellőző segíti a légmozgást és a füst elvezetését.
  • A beépített vízelvezető rendszer lehetővé teszi a csapadékvíz összegyűjtését.
  • A négyzet alakú szerkezet könnyen áthelyezhető és bármilyen felülethez rögzíthető.
  • A beépített sínek és akasztók lehetővé teszik az opcionálisan megvásárolható függöny vagy szúnyogháló egyszerű rögzítését.
Ehhez a termékhez választhatod szerelési szolgáltatásunkat is.

A termék felállítása, rögzítése szakszerű összeszerelést igényel. Rendeld meg szerelési szolgáltatásunkat és szakértő kollégáink telepítik számodra a megvásárolt kerti terméket.

A szerelési szolgáltatás induló ára ehhez a termékhez 105 000,- Ft + Áfa. A részletek egyeztetése érdekében (pl. a rögzítésre kijelölt felület és annak anyaga) kérjük, jelezd igényedet az alábbi űrlap kitöltésével.


A fenti űrlap kitöltése és elküldése után kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

A részletek egyeztetése után árajánlatot küldünk, melynek elfogadása esetén kollégáink összeszerelik a megvásárolt terméket. A szolgáltatás díjának kiegyenlítése telepítés előtti előreutalással, vagy készpénzzel lehetséges a telepítéskor.


Rendelésre

Cikkszám: PAP3000 Kategória: