Palram Austin grill kerti pavilon

439.999 Ft

A Palram Austin kerti pavilon a grillezők kedvenc pavilonja.

A nyárhoz szinte kötelezően hozzátartoznak a kerti partik, amelyek pedig magukkal hozzák a mindenki számára kedvelt grillezést. De akik sütöttek már grillt és főztek bográcsban, ismerik azt helyzetet, hogy a tűz forrósága mellett még a nap is hevít, és mire eljön az étkezés ideje, a szakácsot már jól megégette a tűző nap. 

Az Austin grill kerti pavilon segít megvédeni a BBQ készítés alatti napsugárzástól, vagy éppen az esőtől, a csúcsos tetőn elhelyezett szellőzőn keresztül pedig eltávozik a füst.

Esztétikus fekete színű vázak között kellően nagy tér van ahhoz, hogy egy kis kerti kiülőt alakítsunk ki, de ez a kis kerti pavilon használható akár kerékpártárolóként is. Az Austin grillező kerti pavilon két beépített acél munkalappal rendelkezik, amelyeket főzés közben tetszés szerint használhatunk ételnek, italnak, edényeknek, de a tartozék kampókkal az főzőedények közvetlen tárolására is van lehetőség. Ha pedig éppen nem készül grill a pavilon alatt, a tároló polcok virágtartónak is alkalmasak, amellyel díszitjük is a kertet.

Az Austin kerti pavilon rendkívül tartós és esztétikus, így hasznos dísze lehet bármely udvarnak, vagy terasznak.

Méret: 180 x 240 x 250 cm (sz x h x m)

Készleten

Cikkszám: PAAU1800 Kategóriák: ,
Megszakítás