Palram Capri terasztető 3×8.6 m

Original price was: 962.999 Ft.Current price is: 899.999 Ft.

A Capri terasztető család 8,6 m széles tagja. Kedvező ár/érték arányú terasztető füstszínű polikarbonát tetőpanellel, mely kiválóan alkalmas a legtöbb családi ház teraszának védelmére.

A Sierra sorozat szerkezetével teljesen megegyező váz a Capri esetében fülszínű polikarbonát tetőpaneleket kap. A Capri 8,6 m széles változta 2 db 4,3 m széles terasztető és egy un. EZ Link Kit terasztető összekötő idom kombinációjával állítható össze. Ez a kombináció már tartalmazza az összekötő idomot is, ezért nem szükséges azt külön megvásárolnia.

6 mm-es, zárt kamrás polikarbonát tetőpaneljei és az alumínium profilok a piaci átlagnál vastagabbak, ezért a Capri egy valóban megbízható, strapabíró és gondozásmentes terasztető. Felépítése a mellékelt szerelési útmutató segítségével két embernek egyszerű, kb. 4-5 órát vesz igénybe. Szerelés előtt a homlokzat anyagának és a szigetelésnek megfelelő dűbeleket és csavarokat külön kell beszerezni, mert a gyári tartozék csavarok csak szigetelés nélküli tégla falazathoz alkalmasak. Az évek óta a piacon megtalálható modell a gyártó kínálatában állandó termék, ezért esetleg alkatrész utánpótlása biztosított.

Méret: 860x300x305/210 cm
Szerelési magasság: 260-305 cm
Magassága az esővízgyűjtőnél: 210 cm
Lábak állíthatósága homlokzat irányában: 226-286 cm között, szélső lábak 54 cm-es oldalirányú tartományban állíthatóak.

Készleten

Cikkszám: TEC3860 Kategóriák: ,
Megszakítás