Palram Stockholm 3,4×5,9 m pergola

2.349.999 Ft

Letisztult vonalvezetésű pergola, minimál designnal és üveghatású, kristálytiszta, tömör polikarbonát tetőrendszerrel a mai modern teraszokhoz.

Méret: 3.4 x 5.9 m

Palram Canopia Stockholm pergola főbb jellemzői:

  • Robusztus és masszív szerkezet. Anyaga rendkívül tartós, ipari átlag feletti vastagságú porszórt festésű alumínium profilok, korrózióálló galvanizált acél szerelvények és gyakorlatilag törhetetlen, 100%-ban UV védett, kristálytiszta, üveghatású 4 mm-es tömör polikarbonát tetőpananelek.
  • Az egyedülálló fejlesztésű, csavarmentes tetőpanel kialakításnak köszönhetően ez a pergola szivárgásmentes fedést és letisztult vonalvezetést biztosít.
  • Integrált, belső rejtett ereszcsatorna. A külső profil összegyűjti az esővizet, amely a pergola lábában elhelyezett lefolyórendszeren távozik alul.
  • Véd a káros UV-sugárzástól, jégesőtől és hótól.
  • Ellenáll az időjárásnak és karbantartást nem igényel. A panelek idővel nem színeződnek el, nem törnek el és nem válnak törékennyé.
  • Szilárd sík felületet és szilárd faltámaszt igényel.
  • Falra szerelés minimum 230 cm-nél.
  • Összeszerelése egyszerű a részletes szerelési útmutató alapján.
  • A csavarok és a rögzítő készlet a csomag tartozéka. (Kivételt képeznek a hőszigeteléssel ellátott homlokzatok esetében szükséges speciális dűbelek és csavarok, melyeket a helyszíni adottságoknak megfelelően külön kell megvásárolni szaküzletben.

Méretválaszték:

3.4×3.7 m; 3.4×5.2 m; 3.4×5.9 m; 3.4×6.6 m; 3.4×7.4 m; 3.4×8.1 m; 3.4×9.5 m

Kiegészítő elemek a Stockholm terasztetőhöz:

Ehhez a termékhez választhatod szerelési szolgáltatásunkat is.

A termék felállítása, rögzítése szakszerű összeszerelést igényel. Rendeld meg szerelési szolgáltatásunkat és szakértő kollégáink telepítik számodra a megvásárolt kerti terméket.

A szerelési szolgáltatás induló ára ehhez a termékhez 120 000,- Ft + ÁFA. A részletek egyeztetése érdekében (pl. a rögzítésre kijelölt felület és annak anyaga) kérjük, jelezd igényedet az alábbi űrlap kitöltésével.


A fenti űrlap kitöltése és elküldése után kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

A részletek egyeztetése után árajánlatot küldünk, melynek elfogadása esetén kollégáink összeszerelik a megvásárolt terméket. A szolgáltatás díjának kiegyenlítése telepítés előtti előreutalással, vagy készpénzzel lehetséges a telepítéskor.


Készleten

Megszakítás